semua Kategori
Hunan Huacheng Biotech, Inc.
Rumah> Info > Profil

Profil Profil

Profil

Berita Berita

Berita

Tanggungjawab sosial Tanggungjawab sosial

Tanggungjawab sosial

Paten Paten

Paten

Hunan Huacheng Biotech, Inc. pakar terkemuka bagi penyelesaian pemanis buah sami untuk pengurangan gula

Beribu pejabat di Zon Teknologi Tinggi Changsha, Wilayah Hunan, Hunan Huacheng Biotech, Inc. telah diasaskan pada tahun 2008, dan ia telah dianugerahkan Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional dan salah satu daripada 10 pembekal utama Ekstrak Tumbuhan di China. Diperakui oleh NSF-cGMP, ia juga merupakan salah satu daripada Lapan Pemula Perikatan Industri Ekstrak Tumbuhan China, Pembina Piawaian Industri Ekstrak Buah Monk, dan 100 Usahawan Cemerlang di Changsha pada Ulang Tahun ke-30 Penubuhan Pembangunan Perindustrian Berteknologi Tinggi Negara Kawasan.


Hunan Huacheng Biotech., Inc. telah mewujudkan sistem pengurusan kualiti yang lengkap, dan telah lulus BRC, NSF-cGMP, Non-GMO, FDA-GRAS, ISO9001, ISO22000 (HACCP), SC, KOSHER, HALAL dan pensijilan berwibawa antarabangsa yang lain. 


Untuk memastikan buah yang sihat, manis dan hijau, Huacheng menetapkan asas penanamannya di tengah-tengah latitud 25-30 darjah utara. Menggunakan teknologi pengekstrakan, pemisahan, dan penulenan yang paling canggih, setiap buah sami penuh dengan kesegaran yang dianugerahkan oleh alam semula jadi. Huacheng ialah syarikat pertama di dunia yang berjaya mengembangkan kawasan penanaman Buah Monk dari Guilin ke Hunan, Jiangxi dan kawasan lain. Kawasan yang baru dibangunkan sesuai untuk menanam 6 juta ekar, yang mempunyai rangkaian industri keseluruhan Buah Monk yang bersepadu secara menegak daripada kultur tisu anak benih buah-buahan, penanaman, R&D dan sokongan teknikal, pengekstrakan dan pengeluaran, pembangunan komprehensif dan penggunaan pengekstrakan; penyelidikan formula dan pembangunan gula gantian, penggunaan produk terminal untuk kitar semula hampas buah-buahan dan baja biologi.


Pada masa ini, Pusat R&D Huacheng diketuai oleh Ph.D. pasukan dengan pengalaman industri yang kaya di Amerika Syarikat. Terdapat lebih daripada 40 penyelidik saintifik, termasuk sekumpulan 4 doktor dan lebih daripada 10 sarjana. Untuk sekian lama, syarikat itu telah menjalankan kerjasama mendalam dengan institusi penyelidikan makanan tempatan dan produk semula jadi yang terkenal seperti Pusat Penyelidikan Teknologi Kebangsaan Kejuruteraan Penggunaan Komponen Fungsian Tumbuhan Hunan Agricultural University, Central South University, Hunan University. Perubatan Tradisional Cina, dsb.


Huacheng ialah pakar terkemuka dunia dalam Ekstrak Buah Monk, menyediakan penyelesaian pengurangan gula. Ia adalah misi suci kami untuk membawa manisan semulajadi yang tulen, sifar kalori dan sihat kepada semua orang. Kami berharap dapat mewujudkan perkongsian strategik dengan lebih banyak syarikat dalam bidang makanan, minuman, penjagaan kesihatan dan farmasi.


Sijil Kepujian

undefined


"Exhibition Hall"


undefined

Kilang Huacheng

Mogroside V 50% kapasiti umum mencapai 600MT/Y, Huacheng ialah pengeluar Mogroside profesional terbesar di dunia