semua Kategori
Hunan Huacheng Biotech, Inc.
Rumah> Kualiti

Hunan Huacheng Biotech, Inc. sentiasa berpegang kepada kepercayaan dalam "Kualiti adalah kehidupan untuk perusahaan", dan mengambil Khidmat Pelanggan sebagai tumpuan perhatian kami, sentiasa meningkatkan sistem kawalan keselamatan makanan. Daripada bahan masuk ke kilang, kawalan kualiti proses produktif bagi perantaraan, serta kawalan kualiti pelarut dan ramuan, kami mematuhi dengan ketat keperluan cGMP untuk mengawal kualiti untuk memastikan kualiti produk mematuhi USP, EP dan ChP.

QA

Sistem Pengurusan Kualiti dan Sistem Pengurusan Keselamatan Makanan yang agak sempurna dilihat mengikut keperluan pensijilan China Food SC(QS), Sistem Pengurusan Kualiti ISO QMS, Sistem Pengurusan Keselamatan Makanan ISO FSMS, Akta Pemodenan Keselamatan Makanan FDA FSMA, FDA21 CFR111.
Setakat ini kami telah mendapat sijil termasuk NSF-cGMP, ISO9001, ISO22000, BRC, SC(QS), TUV, GRAS, Projek Bukan GMO, KOSHER, HALAL dll.. Tapak pembuatan kami telah berjaya diaudit oleh beberapa makanan terkenal dunia dan syarikat farmaseutikal.

 • FDA-GRAS

  FDA-GRAS

 • NSF-cGMP

  NSF-cGMP

kualiti

QC

Kami telah mewujudkan kaedah ujian saintifik dan instrumen ujian lanjutan mengikut keperluan kualiti setiap produk. Terdapat makmal penilaian deria, makmal fizikal dan kimia, makmal mikrobiologi, makmal instrumen ketepatan dan bilik sampel. Makmal itu kini dilengkapi dengan HPLC, GC, AA, UV-VIS, dll...
ICP-MS, LC/MS/MS, GC/MS/MS dan peralatan ujian lain akan dilengkapi dengan baik pada 2018.
Kami telah mewujudkan kerjasama jangka panjang dengan makmal pihak ketiga (NSF, SGS, Eurofins dll). Mengikut pelan pemeriksaan syarikat dan keperluan pelanggan, produk akan dihantar ke makmal pihak ketiga untuk diuji secara berkala bagi memastikan keselamatan produk kami dan memenuhi keperluan pelanggan.

 • Perairan2695

  Perairan2695

 • TU-1900

  TU-1900

 • TAS-990

  TAS-990

 • GC7900

  GC7900

 • GC-MS7890B

  GC-MS7890B

Pasukan QC Profesional

Pasukan QC Profesional

Pasukan QA&QC yang berkelayakan tinggi
Kemudahan kelas pertama
Sistem jaminan kualiti yang sempurna